Oğuzcan Hasan Muratlı İlkokulu

Vizyon: Atatürk’ün getirdiği laik, demokratik, çağdaş eğitimi hedefleyen, üreten, çalışmalarını projelendiren, sanatta, sporda, kültürel ve bilimsel faaliyetlerde öncü olmayı ilke edinen, bugünü yarının gözleriyle gören nesiller yetiştirmektir.

Misyon: Türkçeyi ve bir yabancı dili etkili bir biçimde öğrenmelerini kullanmalarını sağlamayı, öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre bir üst öğrenime hazırlamayı, kendine güvenen, katılımcı, araştırmacı, kendisiyle ve çevresiyle barışık bireyler yetiştirmeyi, çağdaş ve modern eğitim imkânlarını öğrencinin eğitimine sunmayı amaçlar.

Başarılar:

Isınma: Klima
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Futbol Kursu, Halk Oyunları Kursu, Keman Kursu Halat Çekme yarışması il birinciliği, Çift Ayak Atlama il ikinciliği
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulum Temiz ve Sıfır Atık Projesi. Köy okulları ile birlikte yürüttüğümüz "Mektubumdan Çıkıp Gelmiş Projesi" ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için okulumuz genelinde uyguladığımız "Bir Çanta Mutluluk Projesi" yürütülmektedir.

WEB - https://oguzcanhasanmuratliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - SEYHAN MAH. KARATAŞ BULVARI NO 78/2 YÜREĞİR / ADANA

Yerleşim Yeri - Seyhan Mahallesi Karataş Caddesi No:78/2 Yüreğir/ADANA/TÜRKİYE

Adres - SEYHAN MAH. KARATAŞ BULVARI NO 78/2 YÜREĞİR / ADANA

Ulaşım İl ve ilçe merkezlerine ulaşım,170 Nolu belediye otobüsleri,064 nolu özel halk otobüsleri ve seyhan çukubirlik dolmuşları ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez İlçe (Yüreğir)